BIODERMA KLUB    -    Általános Használati Feltételek

 

Ez a dokumentum a weboldal működésének praktikus, gyakorlatias leírását tartalmazza.

Mindenekelőtt kérjük olvassa el a Működési Szabályzatot, amely a részvételi feltételeket tartalmazza!

A weboldal kialakításánál törekedtünk arra, hogy mindenhol szövegesen és grafikai elemekkel is segítsük a használót, egyértelmű legyen, mit hogyan kell intézni.

 

REGISZTRÁCIÓ

 • A regisztráció során minden adatot kötelező kitölteni
 • Kérjük valós, élő e-mail-címmel regisztráljanak, mert oda fogják kapni az információkat pl. a pontbeváltási vagy a fogyáslistajelentési időszakokról. Ennek nem kell a patika hivatalos e-mail-címének lennie
 • Jelszó tartalmazzon nagybetűt, kisbetűt és számot, adatbiztonsági okokból és kellő hosszúságú legyen. Ez azért fontos, mert a fiókok illetéktelen kezeléséből adódó problémákért nem vállaljuk a felelősséget, ha ilyen történne és kiderül, kérjük azonnal jelezzék nekünk!
 • Fontos, hogy mint magánszemély regisztrálnak. A regisztráló fogja tudni intézni a patikája pontbeváltását. Egy patikából csak egy regisztráció lehet, illetve egy regisztrációhoz tartozó e-mail-cím csak egy patikát képviselhet.
 • A patika megjelölése kulcsfontosságú, ezt a regisztráció során lehet kiválasztani. Nem fontos a legördülő listát használni, elkezdik begépelni és minél több betűt megadtak, már annál szűkebb lesz a patikalista.
 • Kérjük fogadják el a nyilatkozatot és a használati feltételeket és a hírlevélre iratkozzanak fel. Kérjük a „nem vagyok robot”-ot is pipálják ki, utána lehet regisztrálni (kérjük kattintson a regisztráció gombra), amiről e-mail-t is kapnak rögtön a megadott e-mail-címre.
 • Ha nem érkezne e-mail, kérjük ellenőrizzék nem került-e a levélszeméltbe (spam)? Ha igen, akkor kérem intézkedjenek a spam szűrőben, hogy a továbbiakban ne kerüljön oda, ha viszont nem érkezett meg egyáltalán semmilyen e-mail, akkor kérjük vegyék fel a kapcsolatot velünk e-mail-ben a biodermaklub@hu.naos.com címen.

 

FELSŐ MENÜSOR: SAJÁT ADATAIM

A regisztráció utáni első belépéskor kéri el a rendszer további adataikat. Ugyanezt az oldalt elérhetik a felső menüsor Saját Adataim menüpontjárakattintva.

 • Köszönjük, ha megadják a születési dátumukat is. Ha semmiképpen nem szeretné a születési dátumát megadni, akkor kérjük válassza a 2018.01.01-et.  
 • Munkahelyhez a patikában való munkakörét, pozícióját szükséges beírni (pl. patikavezető, gyógyszerész, asszisztens, dermós, stb.)
 • Címadatokhoz kérjük a patika szállítási címét beírni.
 • Ha elkezdi gépelni a települést és a legördülő listán egyre szűkülő választási lehetőségek közül kattint rá egyre, akkor behozza a megyét automatikusan. A megye mező nem írható másképpen csak így.
 • A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni itt. Nem ajánljuk, hiszen akkor nem fog megkapni semmilyen információt pl. a pontbeváltási vagy a fogyáslistajelentési időszakokról, új vagy lekerülő ajándékokról.

 

FELSŐ MENÜSOR: FOGYÁSLISTA FELTÖLTÉSE

A felső menüsorban a fogyáslista pontra kell kattintani. Ekkor az új fogyáslista beküldése aloldal jön be.

Fogyáslisták beküldésének módja kizárólag a weboldalon feltüntetett módszer elfogadható:

A Patika értékesítéseit fogyáslistával kérjük igazolni.

 1. Kérjük, a rendszerükből lekért fogyáslistát lássa el a patikai bélyegzővel és írja alá.
 2. Ezután kérjük szkennelje vagy fényképezze le és a "Tallózás" gombra kattintva olvassa be. PDF, JPG, PNG fájl megengedett, darabja max. 5 Mb méretkorláttal.
 3. Amennyiben több oldalnyi vagy több fájlból áll a fogyáslista, akkor az "Új fájl hozzáadása" gomb megnyomásával tud még hozzáadni fájlokat.
 4. Ezután jelölje be az elszámolási időszakot. Tipikusan ez egy negyedévet szokott lefedni. Adja meg a kezdetét (pl. 2018.01.01.) és a végét (pl. 2018.03.31.).
 5. Adja meg az értékesített termékek mennyiségét is, azaz az értékesített darabszámot, amely egyenlő a jóváírandó pontok számával.
 6. Ezt követőn a küldés gombra kattintva adódnak hozzá a megszerzett Pontok az egyenlegéhez. Utólagosan ellenőrizzük az ide beírt darabszámokat és a feltöltött fogyáslistákat és eltérés esetén fenntartjuk a jogot egyenlegének korrigálására.
 7. Ha bármi kérdése lenne kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldali üzenődoboz segítségével!

Ugyanezen fogyáslista fő menüpontban van lehetőség a history ellenőrzésére is, erre bal oldalon vannak a lehetőségek (jóváhagyásra váró, jóváírt és elutasított fogyáslisták).

 

FELSŐ MENÜSOR: PONTBEVÁLTÁS

 • Itt kategóriánként vannak feltöltve bal oldalon szedve a választható ajándékok, a Bioderma termékcsaládjai és az utalványok.
 • A választott ajándékokat a kosarába helyezve, azt véglegesítve jut el hozzánk a beváltási igénye. Kérem véglegesítés előtt mindig nézzék át a kosarat. Túlkölteni nem tudnak, nem engedi a rendszer. Véglegesítés után már nem lehet módosítani az igénylésen.
 • A bal oldali menüben találhatóak egyéb szűrési lehetőségek pl. a „Mire van elég pontom?”, továbbá itt található a „Korábban beváltott pontok”, azaz a múltbeli pontbeváltások.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 • Kérdés, kérés esetén elsősorban az oldalon található üzenetküldési lehetőséget ajánljuk, de természetesen a látogatójukhoz is lehet fordulni.

 

2018.05.14.